Personuppgiftspolicy

Swesports arbetar för att din integritet skall vara skyddad när du använder dig av våra tjänster. Vi har därför tagit fram en policy för hur din personliga information behandlas och skyddas. Innehållet i policyn kan löpande förändras och därför bör du läsa igenom den igen när du besöker oss online nästa gång.
 

Personuppgifter

Vi tar ansvar för alla personuppgifter - så som namn, adress, e-mailadress, telefonnummer, födelsedata, etc. - som vi får ta del av vid köp, som du lämnar till oss när du prenumererar på nyhetsbrev eller skapar ett personligt konto på Swesports.  Swesports är personuppgiftsansvarig och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen.

Vart kan man vända sig för att ta del av det som registrerats?

Du har rätt att kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du har även rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt begära ett registerutdrag över de personuppgifter vi har registrerat om dig. Ansökan om registerutdrag görs till Swesports kundservice. Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte (t.ex. utskick av nyhetsbrev eller erbjudanden). Du kan kontakta vår kundservice på telefon 0534-655 703 eller per email kundtjanst@swesports.se.Vi tar ansvar för alla personuppgifter - så som namn, adress, e-mailadress, telefonnummer, födelsedata, etc. - som vi får ta del av vid köp, som du lämnar till oss när du prenumererar på nyhetsbrev eller skapar ett personligt konto på Swesports.  Swesports är personuppgiftsansvarig och hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen.

Vad använder vi dina personliga uppgifter till?

Genom att lämna dina personuppgifter ger du ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, avisera paketleverans via SMS/email, utföra kreditkontroll, skicka information om Swesports samt andra erbjudanden för marknadsföringsändamål. Om några problem uppstår när vi skall leverera varor till dig kommer vi att använda uppgifterna för att komma i kontakt med dig.

Vem får tillgång till uppgifterna?

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål utanför Swesports. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används enbart för att uppfylla Swesports åtaganden gentemot dig. Swesports vidarebefordrar t.ex. adressuppgifter till leverantörer och speditörer i samband med leveranser. Swesports kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysnings- eller inkassoföretag för tillämpning av kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fordran.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot t.ex. förlust, manipulation eller obehörig åtkomst. Vi anpassar kontinuerligt våra säkerhetsåtgärder till den fortlöpande tekniska utvecklingen. På Swesports skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras.

vi hjälper dig

Kontakta vår kundtjänst:
Mån - Fre 10-18

0534-655703

Butik

Välkommen att beöka vår butik i Ed mitt i den Dalsländska vildmarken.

ÖPPETTIDER butiken

Mån - Fre 10-18, Lörd - Sönd Stängt

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av erbjudanden och nyheter.

MINA SIDOR